Skip to main content

Broj 7

Na kraju 2018. godine naši sagovornici otvoreno govore o predloženim amandmanima Ustava, da li predloženi amandmani doprinose jačanju nezavisnosti sudstva, šta je neophodno menjati u Ustavu Srbije, kao i da li je i kada je pravosuđe trpelo najviše pritisak. Sve su to teme o kojima stručna javnost polemiše, a da li je struka pitana i saslušana zaključite sami.

Drugu godinu Vašeg časopisa “Kolege” pripremali smo sa velikim zadovoljstvom želeći da našoj profesiji otvorimo nove i šire puteve, da budemo drugačiji, odnosno da ukažemo na važnost profesije pravnika u društvu.

Uz Vašu pomoć časopis je prerastao prvobitnu zamisao i nadamo se da ste i da ćete i ubuduće pratiti naš rad. Trudićemo se da ostanemo aktuelni i budemo Vaš omiljeni časopis iz oblasti prava.

Vida Petrović Škero
Uživam da crtam portrete
Kristina Radojčin - karikaturistkinja časopisa „Kolega”

Uživam da crtam portrete

Sagovornici

Kristina Radojčin

Karikaturistkinja
Časopis Kolega
Tekst
Biljana Vučković
Rubrika o engleskim pravnim terminima

Sudija

Tekst
Damir Šite
Sudije o ustavnim amandmanima
Dragana Boljević - predsednik društva sudija Srbije

Sudije o ustavnim amandmanima

Sagovornici

Dragana Boljević

Predsednica Društva sudija Srbije
Društvo sudija Srbije
Tekst
Biljana Vučković

Besplatno!

U mogućnosti ste da potpuno besplatno, na Vašu kućnu adresu, primate naredne brojeve časopisa „Kolega“. Ukoliko pak želite da prestanete da primate naš časopis, obratite nam se putem adrese elektronske pošte.

Ukoliko se prijavite, na Vašu adresu će svaka tri meseca, stići bilten Kolega koji će Vas uputiti u aktuelnosti iz Vaše struke.