Skip to main content
U društvu pravnika u Vinariji Zvonko Bogdan

Legal English Intensive Day

Legal English Intensive Day

U prelepom, i nesvakidašnjem za ovu vrstu kurseva, ambijentu vinarije Zvonko Bogdan, učesnici Legal English Intensive Day, imali su priliku da nastavni dan provedu na Paliću.

Pravnici iz advokatskih i izvršiteljskih kancelarija iz Beograda, Novog Sada, Subotice, Sente, Smederevske Palanke ali i gosti iz Segedina, imali su priliku da svoje znanje strukovnog engleskog jezika nadograde i usavrše zahvaljujući odličnom predavanju Damira Šitea. Pravnik po struci i pravnik praktičar po vokaciji, uveo je polaznike u svet ugovornog prava, bazirajući predavanje pre svega na struku i primere iz prakse. Osvrćući se na probleme i nedoumice kada su pravni termini i upotreba istih na engleskom jeziku u pitanju, a sa druge strane kroz fantastično i dinamično predavanje, polaznici su imali priliku da zakorače u sferu međunarodnog prava.

Imajući u vidu velelepno izdanje i jedinstvenu priliku da polaznici provedu ceo dan u različitim prostorijama vinarije, ovaj nastavni je može se reći bio sve samo ne običan čas engleskog jezika.

Tekst

Kroz intimne razgovore sa sudijama, advokatima, pravnicima praktičarima, duboko smo zaronili u profesiju

Aktuelnosti i gorući problemi u sferi prava i društva uopšte.

Izveštavanje sa lica mesta, delić atmosphere sa stručnih savetovanja i drugih skupova u okviru pravne delatnosti

Osvrti i stručne kritike u domenu kulture i umetnosti

Eminentni stručnjaci vode Vas kroz pravne teme

Kratka forma u kojoj dva sagovornika nezavisno odgovaraju na ista pitanja, svako iz svog ugla

Svojevrsni rečnik pravnih termina

Problemi i moguća rešenja za smanjenje negativne međunacionalne tolerancije u praksi iz ugla pravnika praktičara

Besplatno!

U mogućnosti ste da potpuno besplatno, na Vašu kućnu adresu, primate naredne brojeve časopisa „Kolega“. Ukoliko pak želite da prestanete da primate naš časopis, obratite nam se putem adrese elektronske pošte.

Ukoliko se prijavite, na Vašu adresu će svaka tri meseca, stići bilten Kolega koji će Vas uputiti u aktuelnosti iz Vaše struke.