Skip to main content

Broj 6

U ovom broju „Kolege” trudili smo se da sa našim sagovornicima otvoreno i iz drugačijeg ugla prodiskutujemo o osobenostima izvršnog postupka u regionu u svetlu predstojećih izmena Zakona o izvršenju i obezbeđenju.

Zadovoljstvo mi je što ustaljenu rubriku „U fokusu” možete pročitati iz drugačijeg ugla, po prvi put za „Kolegu” piše Stefan Slavković. Nova „regionalna” rubrika „Bez prevoda” nalazi se pred vama i započinje svoje postojanje kroz tekstove koji će biti objavljeni u budućim brojevima.

Savremenim sistemom do efikasnosti
Devetogodišnje iskustvo Mađarske pokazuje da su zahvaljujući sistemu „eAukcije” svi na dobitku, kako podnosilac predloga za izvršenje tako i dužnik, ali i javni izvršitelj

Savremenim sistemom do efikasnosti

Sagovornici

Dr Đerđ Šadl

Tekst
Evelyn Pesevszki

Besplatno!

U mogućnosti ste da potpuno besplatno, na Vašu kućnu adresu, primate naredne brojeve časopisa „Kolega“. Ukoliko pak želite da prestanete da primate naš časopis, obratite nam se putem adrese elektronske pošte.

Ukoliko se prijavite, na Vašu adresu će svaka tri meseca, stići bilten Kolega koji će Vas uputiti u aktuelnosti iz Vaše struke.